AGENCIJA ALIAS

NAJDEMO

DRUŽBO, SOGOVORNIKA/CO, SOPLESALCA/KO, VODIČA , itd na

– Praznovanjih, obletnicah, porokah, poslovnih srečanjih, maturantskih plesih, izletih, itd

UREDIMO

In zorganiziramo vaša praznovanja, obletnice, srečanja itd…
– uredimo tudi Vas (od nog do glave in notranjega samozaupanja ter vas lahko tudi celostno stilsko preobrazimo)

Z VAMI GREMO

– po nakupih, k strokovnjakom, vam svetujemo in pomagamo

– PODAMO VAM

– Smernice in vam svetujemo – torej v celoti lahko podpremo ali nadgradimo vaš ŽIVLJENJSKI

SLOG.

Zagotovo ste se že znašli v situaciji, ko ste nujno potrebovali nekoga, ki bi vas spremljal na plesu, zabavi, obletnici, poroki, praznovanju itd, pa so takrat bili vsi, ki jih poznate, zasedeni? In ste se zaradi tega ali odpovedali vabilu – ali pa se počutili v družbi (sploh družbi, sestavljeni pretežno iz parov, ali družbi, kjer je sogovornik oziroma soplesalec nepogrešljiv) nadvse neprijetno in celo – odveč? Ali pa ste želeli in potrebovali pomoč pri izvedbi lastnih praznovanj in presenečenj, pa niste našli nikogar, ki bi imel čas?

Morda ste si želeli samo družbo in/ali pomoč pri nakupih, izbirah za vas pomembnih stvari ali obiskih raznih strokovnjakov, pri katerih ste po navadi pomislili, da bi vam »kakšen nasvet prišel prav«, oziroma: »štelo bi mnenje nevtralne osebe«, strokovnjaka ali ne? Morda pa ste si samo želeli družbe nevtralne osebe, da bi se odpravili na krajši ali daljši izlet, morda samo v kino – ali pa, navsezadnje samo na kratek klepet?

Za vse to in še za mnogo več bomo poskrbeli mi,

Zato VSO skrb prepustite nam. Pozabite na skrbi se poiščite našo pomoč in podporo, kajti mi smo PREPRIČANI, da bomo za vas našli točno to, kar potrebujete.

 Prednost naše agencije in zakaj nas izbrati za pomoč?

Zato, ker

 • Vas bomo poslušali in upoštevali vaše želje
 • Verjamemo v osebne stike, osebne razgovore in osebno podporo ter pomoč
 • Verjamemo v življenjsko pomembne vrednote: iskrenost, poštenost, predanost, pripadnost, spoštljiv odnos, sprejemanje posameznika takšnega kot je, brezpogojno sprejemanje in dajanje, podporo, medsebojno pomoč
 • Kaj morate storiti? Preprosto: Po predhodnem dogovoru (internetna ali telefonska prijava), se boste dogovorili za osebni razgovor. Po vpisu in izpolnitvi vprašalnika, se bomo z vami seznanili osebno, vas spoznali, spoznali vaše življenje, izkušnje in – vaše želje. In slednje bodo naše VODILO  k iskanju primernih rešitev samo za vas. Ljudje smo individuumi in vsaka vaša želja je tista, ki ji pripada tako pozornost kot izpolnitev.
 • Vse podrobnejše informacije boste dobili ob našem prvem osebnem stiku. Pokličite nas in se prijavite na osebni razgovor.

NAJDEMO SANJSKEGA PARTNERJA

PRIPRAVIMO TUDI SANJSKA SREČANJA

In po želji lahko UREDIMO tudi Vas (od nog do glave in notranjega samozaupanja in še in še)

Lahko Vam tudi PODAMO Smernice in vam svetujemo …

Že dolgo iščete svoj par – pa ga še niste našli?

Ste morda celo uporabili vse možne načine iskanja,  spletna iskanja in zmenke v živo?

Ste bili sprva celo navdušeni nad nekom, še posebej pri spletnih zmenkih, nato pa vas je, po spoznavanju, navdušenje minilo? … Ali pa ste spoznali, da je zmenek s kavico pokazal vse tisto, kar je bilo prej prikrito in ste bili razočarani? Imate neprijetne izkušnje, zaradi katerih ne zaupate več in – tudi ne verjamete več?

Pa ste prepričani, da ste iskali »prav«?

Zdaj imate možnost, da  VSO skrb prepustite nam. Pozabite na dosedanje neuspehe in se podajte v povsem novo zaupanje, saj MI smo PREPRIČANI, da NEKDO OBSTAJA ZA VAS. In ta NEKDO tudi nekje ČAKA na vas.  In tega NEKOGA vam bomo poiskali MI.

Kako? No, to bo delo za nas in izziv za vas.

Prednost naše agencije in zakaj nas izbrati za pomoč pri iskanju sanjskega partnerja?

Zato, ker

 • Verjamemo v ljubezen
 • Verjamemo v osebne stike
 • Verjamemo v pristnost posameznika
 • Verjamemo v vrednote, ki so jih mnogi že pozabili: iskrenost, poštenost, predanost, pripadnost, spoštljiv odnos, sprejemanje posameznika takšnega kot je, brezpogojno sprejemanje in dajanje, podporo, nenehnemu nadgrajevanju sebe in partnerskega odnosa ter v tisto, malce prirejeno: »… in živela sta srečno – ne glede na vse preizkušnje – do konca življenja«…

 

 • Kaj morate storiti? Preprosto: Po predhodnem dogovoru (internetna ali telefonska prijava), se boste dogovorili za osebni razgovor. Po vpisu in izpolnitvi vprašalnika, se bomo z vami seznanili osebno, vas spoznali, spoznali vaše življenje, izkušnje in – vaše želje. In slednje bodo naše VODILO k iskanju vašega sanjskega partnerja. Verjemite, da obstaja. In, verjemite, da ga bomo za VAS našli MI.

 

 • Vse podrobnejše informacije boste dobili ob našem prvem osebnem stiku. Pokličite nas, izrazite svoje želje in se prijavite na osebni razgovor, ki ga bomo prilagodili vašemu času in tudi željam.