[vc_row][vc_column][vc_column_text]Za vas smo se odločili, skozi naše dolgoletne izkušnje, raziskane možnosti in intuitivno danost, poiskati in vam dati možnost spoznati vašega življenjskega partnerja/ico; morda samo zaupanja vredno družbo (za ples, dogodek, v trenutkih osamljenosti…); pomagali vam bomo poiskati zaupanja vredne ljudi in strokovnjake, ki vam bodo pazili otroke, počistili hišo ali podjetje, postorili za vas kar želite ali potrebujete in še in še.

Na tem področju pa vas tudi VABIMO, da se nam pridružite. S svojimi znanji, sposobnostmi, danostmi: zagotovo obstaja nekaj, kar JE vaše in kar lahko PONUDITE ljudem. Kako? Pokličite nas in dogovorili se bomo za srečanje, kjer Vas bomo seznanili z vsemi podrobnostmi.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” margin_top=”30″ css=”.vc_custom_1522190438673{margin-top: 20px !important;padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;background-color: #f7f7f7 !important;}”][vc_column][contact-form-7 id=”16″][/vc_column][/vc_row]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja