INDIVIDUALNI PRISTOPI

V določenih življenjskih obdobjih, dogajanjih ali dogodkih, se ljudje znajdemo ali pred velikimi odločitvami ali v stanjih žalosti, obupanosti, zagrenjenosti, izgubljenosti, dolgotrajnega nemira, zbolevamo ali zbolimo, v stanjih negotovosti, jeze in še bi lahko naštevali. Skratka: v situacijah, kjer preprosto dojamemo, da NEKAJ ni tako, kot si želimo, še posebej, če se nam določene stvari ponavljajo znova in znova.

Morda ne najdete oseb, s katerimi bi lahko sodelovali, kot želite; morda ne najdete življenjskega partnerja, morda… Pomembno je zavedanje, da na ravnanja drugih ne moremo posebej vplivati, kajti vsak človek je individuum. Zato lahko vplivamo samo nase in na svoj odnos do sebe.

Pogosto »odpovejo« tudi vse »uradne institucije«. Takrat je čas, da se odločimo RAZISKATI: kaj se nam dogaja, zakaj se nam nekaj dogaja in kaj lahko za to, da nekaj spremenimo, naredimo MI. Bodisi do sebe, bodisi v odnosu do drugih: staršev, otrok, prijateljev, sodelavcev, sošolcev, vzgojiteljev, učiteljev, nadrejenih, podrejenih itd.

Skozi individualen pristop bomo s skupnimi močmi stopili v RAZISKOVANJE, našli vzroke, ugotovili namene in s podporo boste samostojno stopali trdno po želeni poti. Življenje JE resnično VAŠE: kot so SAMO VAŠI vaša čustva in vsi občutki. Vaših čustev in občutkov Vam ne more vzeti nihče: sami pa lahko z drugačnim, celostnim pristopom do sebe, NAREDITE VSE. Zase – in za vse okoli vas. Zato dovolite, da vas na tej poti raziskovanja podpremo in Vam pomagamo, da tudi za Vas postane življenje, ne glede na dosedanja dogajanja, preprosto ČUDOvito. Individualnih pristopov se že dolga leta uspešno udeležujejo posamezniki, pari in celotne družine.